Winkelwagen

0 Items €0,00

U bent hier

.

logo dino cars    made in germany

 

Dino Cars maakt al zijn go-carts in Duitsland. Kwaliteit gegarandeerd !

 

Investering


Indien u zich serieus bezig houdt met de aanschaf van een go-cart van DINO CARS, zult u vaststellen dat dit een goede investering is.

Bij een dergelijke investering moet men zich bedenken dat een go-cart, skelter van DINO CARS op geen enkele manier te vergelijken is met andere “kindervoertuigen”. Een DINO CARS-gocart is een
hoogwaardig, pedaalgedreven rijtuig, gemaakt uit stabiel materiaal (5 jaar garantie op alle frames) met gekeurde kwaliteit. Dit is alleen al te zien in het gewicht van een gocart, skelter, deze is doorgaans al hoger dan die
van de berijder. De combinatie van kwaliteit, duurzaamheid, hoogwaardige materialen, zowel  zichtbare (en onzichtbare) veiligheidsaspecten en de betrouwbare nazorg door ons Europese dealernetwerk rechtvaardigen
deze investering in eindeloos speelplezier van uw kind.

 

DINO CARS waarde


Uit onze ervaring blijkt, dat skelters / gocarts van DINO CARS in de regel in meerdere generaties in de familie blijft. Wanneer kinderen de speelleeftijd ontgroeid zijn, wordt de skelter / go-cart vaak aan jongere broertjes, zusjes,
neefjes of nichtjes doorgegeven. De skelters / gocarts van DINO CARS behouden, bij goed onderhoud, een goede wederverkoopwaarde. Denkt u er dus aan de skelter / gocart goed te onderhouden.

 

Ondernemingstraditie


Sinds bijna 100 jaar is de onderneming van de familie Evers gevestigd in Rhede/Brual te Duitsland.

In 1994 produceerde Theo Evers de eerste skelters / go-carts en verkocht deze in het nieuw gebouwde winkeldeel van het pand.

Door de stijgende vraag naar skelters en het steeds groter wordende verkoopgebied, ontstond een landelijke verkoopstructuur.

Hieruit resulteerde het begin van een eigen productie met een eigen design, onder de naam DINO CARS.

Sindsdien is de naam DINO CARS een beschermde merknaam. De bouw van de skelters / gocarts vond in eerste instantie plaats in de reeds bestaande bedrijfshallen van de onderneming van de familie Evers.

Het enthousiasme voor de skelters / go-carts van DINO CARS werd snel zo groot, dat er al in 1999 eigen productiehallen voor DINO CARS gebouwd moesten worden.

Het kwaliteitsmanagement draagt bij de productie van de skelters van DINO CARS voortdurend bij aan innovatieve verbeteringen. Vandaag de dag zijn veel skelters van DINO CARS voorzien van versnellingen, een systeem voor het verstellen van de zitting en verschillende remsystemen.

Naast skelters produceert DINO CARS een omvangrijk assortiment aan accessoires, zoals aanhangers, steps en kindervoertuigen. Verhuurbedrijven in toeristengebieden zijn weg van de grote trapfietsen die geschikt zijn voor meerdere personen. Als producent van skelters / gocarts en grote trapfietsen voor de verhuur is de firma DINO CARS een stabiele firma en staat met haar beschermde naam voor kwaliteit, passie en innovatie.